پنجشنبه ۰۹ فروردین ۰۳

تحقیقات موسسه ملی سلامت آمریکا از بی خطر بودن تشعشعات موبایل می گوید

۶۵۸ بازديد


تا کنون خبرهای زیادی در مورد تاثیر مخرب تشعشعات موبایل بر سلامتی انسان مطرح شده اما تحقیقات جدید نشان می دهد نیاز به نگرانی خاصی در این زمینه وجود ندارد مگر اینکه یک موش نر باشید.

تشعشات رادیویی قوی مانند اشعه ایکس یا تشعشعات هسته ای برای انسان بسیار مخربند اما امواج رادیویی موبایل بسیار ضعیف تر از آن هستند که سلامتی انسان را به صورتی جدی به خطر اندازند.

بر اساس تحقیقات «موسسه ملی سلامت آمریکا» نرخ ابتلا به تومورهای قلبی در برخی موش های نر پس از قرار گرفتن در معرض امواج موبایل افزایش پیدا کرده، البته این موش ها در حمامی از تشعشعات رادیویی غوطه ور شده و میزان امواج دریافتی آنها نسبت به کاربرانی که به استفاده مکرر و دائمی از موبایل عادت دارند به مراتب بیشتر بوده است.

محققان این جوندگان را به مدت دو سال برای 9 ساعت در روز در معرض امواج شبکه های 2G و 3G قرار داده اند (کهولت یک موش 2 ساله برابر یک انسان 70 ساله است).

تشعشعات موبایل
 

در این تحقیق که به صورت دو مرحله ای اجرا شده در موش های ماده اثری از این تومورها مشاهده نشده و حتی موش های نر نیز در مرحله دوم شواهدی از مشکلات سلامتی جدی بروز نداده اند.

در این بیانیه تاکید شده که تعداد اندکی از این موش ها به سرطان قلب مبتلا شده اند و نمی توان با قاطعیت این مساله را به قرار گرفتن آنها در معرض امواج رادیویی مرتبط دانست. Otis Brawley از مدیران ارشد انجمن سرطان آمریکا در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفته است:

مدارکی که حاکی از ارتباط بین موبایل و سرطان باشد ضعیف است و تا کنون شاهد افزایش نرخ این بیماری بین مردم نبوده ایم.

بیانیه این موسسه تاکید می کند که علی رغم قرار گرفتن این جوندگان در معرض تشعشعات موبایل شدید شواهدی که حاکی از ابتلا به سرطان در آنها باشد بسیار مبهم بوده است. علاوه بر این موش های در معرض امواج موبایل طول عمری بیش از همنوعان خود داشته اند، اگرچه این نتیجه ممکن است به صورت تصادفی رخ داده باشد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.